Hvorfor er Potencialex det bedste middel mod erektil dysfunktion?

Erektil dysfunktion påvirker ikke kun psyken. Penisvævet kan ændre sig, hvis penis ikke er stiv over en længere periode, f.eks. efter en prostataoperation. Regelmæssig brug af lavdosis PDE-5-hæmmere, såsom tadalafil 5,mg, kan modvirke dette.

Potencialex indeholder de bedste naturlige ingredienser til at overvinde impotens: Potencialex Test

Erektil dysfunktion kan have psykologiske konsekvenser

Samfundet forventer stærke, magtfulde og succesfulde mænd - også i soveværelset. Slap penis og impotens passer ikke til billedet. Det er ikke overraskende, at erektil dysfunktion hurtigt kan tære på selvtilliden.

Mange mænd frygter at fejle, selv hvis de oplever en enkelt stilstand. De berørte føler sig presset til at præstere og tror, at hvis det ikke fungerer, vil de fejle. De falder ind i en nedadgående spiral, når de bliver presset til at præstere i sengen. Stresshormoner kan forårsage stress og blokere blodgennemstrømningen til penis.

Denne nedadgående spiral får selvværdet til at styrtdykke. Fordi det er bedre ikke at få den op igen, trækker man sig mere og mere tilbage fra seksuel kontakt. Negative overbevisninger er svære at ændre gennem positive seksuelle oplevelser. Tvivlen på sig selv er vedholdende. Social tilbagetrækning kan have negative konsekvenser for både privat- og arbejdslivet.

I dette apotek finder du Potencialex Original: Potencialex Farmacy

Styrkeproblemer og livskvalitet

Talrige undersøgelser har vist, at erektil dysfunktion kan forårsage en betydelig forringelse af livskvaliteten for mænd. Det viste sig, at personer med erektil dysfunktion havde mindre intimitet og partnertilknytning samt øget social tilbagetrækning. Der er håb forude. Med den rette behandling kan man genskabe både kvalitet og erektion.

Erektil dysfunktion kan give problemer i parforholdet

Et sundt seksualliv er vigtigt for alle. Men det er også vigtigt for par, der er involveret i parbinding, partnerskab og pardynamik. Tilbagevendende erektil dysfunktion kan være et stressende problem for romantiske og seksuelle forhold.

Normalt er begge parter ansvarlige for de effekter, ED har på partnerskabet. En ED-patient er flov over sine potensproblemer. Den ED-ramte er bange for at såre eller være ude af stand til at tilfredsstille sin partner. Han eller hun trækker sig fra seksuel kontakt og er mere tilbøjelig til at gøre det.

Mange partnere bliver sårede over deres partners manglende evne til at få rejsning. Du tænker måske: "Synes han, at jeg er smuk nok?" Eller "Har han en affære?" Det kan føre til vrede og tristhed, som kan forårsage kontraproduktive reaktioner. Disse følelser kan føre til skam og skyldfølelse, som igen får ED-ramte til at trække sig yderligere tilbage, hvilket får erektionsproblemerne til at blive værre.

Her kan du læse anmeldelser fra folk, der allerede har prøvet Potencialex: Potencialex Kommentarer

Styrkeproblemer har indflydelse på livskvaliteten

Kommunikation er nøglen til at løse ED-relaterede partnerproblemer. Åben kommunikation er en enkel, men ofte overset løsning. Åben kommunikation kan hjælpe med at opklare misforståelser og skabe plads til nye seksuelle oplevelser. Respektfuld, åben og ikke bebrejdende kommunikation er altafgørende.

En manglende erektion kan have alvorlige fysiske konsekvenser

Det erektile væv i penis er afgørende for den erektile funktion. Disse vaskulære plexus, som fyldes med blod under seksuel stimulation, gør penis hård og lang. Den afgørende faktor er det elastiske væv i svulmelegemet. Det forsynes med ilt under erektionen.

Svellkroppens elastiske muskelceller får ikke nok ilt, hvilket betyder, at erektionen udebliver, når der er erektil dysfunktion. Det får det elastiske væv i svulmelegemerne til at blive mere stift og forhindrer penis i at stivne.

Her kan du købe Potencialex til den bedste pris: Potencialex Køb